Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 13:36

Η MICROMEDIA DIGITAL MARKETING συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, #DigitalSolidarityGR Featured

Written by
Rate this item
(1 Vote)

Η MICROMEDIA DIGITAL MARKETING συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, #DigitalSolidarityGR .


Η MICROMEDIA DIGITAL MARKETING στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, #DigitalSolidarityGR .

Προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε νέους συνεργάτες και επιπρόσθετες υπηρεσίες Digital marketing σε ήδη ενεργά πακέτα, όπως επίσης και Δωρεάν στις νέες Εγκατάστασης των Υπηρεσιών Συστημάτων Κρατήσεων για Ξενοδοχεία , Επιχειρήσεις Ενοικιαζόμενων οχημάτων ( Rent a car - moto - Minivans ) και Πρακτορεία με εκδρομές (Tours).

Πώς λειτουργεί

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τις Δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνήστε στην ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα μας https://www.micro-media.gr/el/contact-us.html  και μπορείτε να μας στείλετε το αίτημα εισάγοντας το κωδικό "DigitalSolidarityGR" ωστε να εγγραφείτε στις Δωρεάν υπηρεσίες μας.
Παραμένουμε ατομικά, εταιρικά και κοινωνικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για να παραμείνουμε υγιείς!
Read 600 times Last modified on Πέμπτη, 02 Απριλίου 2020 18:48

Η Εταιρεία μας

Η MICROMEDIA Πληροφορική είναι μία δυναμική και ευέλικτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και εξειδικεύεται στην Ανάπτυξη Διαδικτυακών εφαρμογών.

Επιλέξτε τη γλώσσα σας:

Επικοινωνία - Social media

Εθνική Οδός Ρόδου - Λίνδου 3 ΧΛΜ, Ρόδος 851 00, Δωδεκάνησα
Tel : +30 22410 90140
Mobile +30 6934920180.