Η MICROMEDIA DIGITAL MARKETING συμμετέχει στην πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, #DigitalSolidarityGR .


Η MICROMEDIA DIGITAL MARKETING στηρίζει έμπρακτα την πρωτοβουλία του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, #DigitalSolidarityGR .

Προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε νέους συνεργάτες και επιπρόσθετες υπηρεσίες Digital marketing σε ήδη ενεργά πακέτα, όπως επίσης και Δωρεάν στις νέες Εγκατάστασης των Υπηρεσιών Συστημάτων Κρατήσεων για Ξενοδοχεία , Επιχειρήσεις Ενοικιαζόμενων οχημάτων ( Rent a car - moto - Minivans ) και Πρακτορεία με εκδρομές (Tours).

Πώς λειτουργεί

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής για τις Δωρεάν υπηρεσίες επικοινωνήστε στην ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα μας https://www.micro-media.gr/el/contact-us.html  και μπορείτε να μας στείλετε το αίτημα εισάγοντας το κωδικό "DigitalSolidarityGR" ωστε να εγγραφείτε στις Δωρεάν υπηρεσίες μας.
Παραμένουμε ατομικά, εταιρικά και κοινωνικά ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ για να παραμείνουμε υγιείς!
Σε αυτή την εποχή του κορονοϊού και την προτροπή “Μένουμε Σπίτι”, το προσωπικό των εταιρειών εργάζεται από το σπίτι με σκοπό να μειωθεί η εξάπλωση της πανδημίας. Σε αυτό το άρθρο προτείνουμε 7 συμβουλές που θα βοηθήσουν εσάς ή την επιχείρησή σας να πετύχετε μία ομαλή μετάβαση από το παραδοσιακό περιβάλλον εργασίας, στη δουλειά από το σπίτι.

Δυσκολεύει η διαδικασία για να γίνει μία εταιρεία Google Partner

Οι απαιτήσεις των Google Partners αλλάζουν από τον Ιούνιο του 2020, οπότε και οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα έχουν δυσκολότερο έργο για να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν το σήμα τους.


Πριν από λίγες ημέρες έκανε την εμφάνισή του ένα e-mail απο τη Google, το οποίο ανέφερε ότι οι διαφημίσεις Shopping θα εμφανίζονται στο Gmail από την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου. Στο μήνυμα αναφέρονταν τα εξής: "Σύντομα, οι standard καμπάνιες Shopping θα μπορούν να προσεγγίσουν χρήστες που ξεκινούν και συνεχίζουν το ταξίδι των αγορών τους στο Gmail. Οι διαφημίσεις Shopping (τόσο οι Product, όσο και οι Showcase) θα μπορούν να εμφανίζονται στο Gmail από την εβδομάδα της 4ης Μαρτίου 2020".

Η Εταιρεία μας

Η MICROMEDIA Πληροφορική είναι μία δυναμική και ευέλικτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και εξειδικεύεται στην Ανάπτυξη Διαδικτυακών εφαρμογών.

Επιλέξτε τη γλώσσα σας:

Επικοινωνία - Social media

Εθνική Οδός Ρόδου - Λίνδου 3 ΧΛΜ, Ρόδος 851 00, Δωδεκάνησα
Tel : +30 22410 90140
Mobile +30 6934920180.