Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 19:43

Δυσκολεύει η διαδικασία για να γίνει μία εταιρεία Google Partner

Written by
Rate this item
(0 votes)
Google Partners Google Partners

Δυσκολεύει η διαδικασία για να γίνει μία εταιρεία Google Partner

Οι απαιτήσεις των Google Partners αλλάζουν από τον Ιούνιο του 2020, οπότε και οι ενδιαφερόμενες εταιρείες θα έχουν δυσκολότερο έργο για να αποκτήσουν ή να διατηρήσουν το σήμα τους.


Το καλοκαίρι ξεκινά ένα νέο πρόγραμμα για τους Google Partners και μαζί με αυτό "έρχονται" και κάποιες αλλαγές που δε θα αρέσουν σε κάποιους συνεργάτες της Google, ή εταιρείες που προσπαθούν να αποκτήσουν τη σχετική πιστοποίηση. Ορισμένες από τις νέες απαιτήσεις είναι πιο δύσκολο να επιτευχθούν και να διατηρηθούν, ενώ κάποιες άλλες αποδεικνύονται ήδη μη δημοφιλείς. Ταυτόχρονα, για τους συνεργάτες της Google δεν παρουσιάζονται και πολύ μεγαλύτερα οφέλη μετά τις αλλαγές που έρχονται.

Οι κυριότερες αλλαγές στις απαιτήσεις των Google Partners είναι οι εξής:

    Η απόδοση θα βασίζεται στο αν ένας λογαριασμός υιοθετεί τις συστάσεις του optimization score, σε αντίθεση με την αύξηση των εσόδων και τη διατήρηση των πελατών μιας επιχείρησης, ή την αύξηση των εσόδων και του αριθμού των διαφημιζόμενων. Αυτό, θα είναι πρόβλημα για πολλούς επαγγελματίες που προτιμούν να μην ακολουθούν τις συστάσεις του optimization score.
    Η ελάχιστη δαπάνη διαφήμισης για τους συνεργάτες της Google, διπλασιάζεται από $10.000 σε $20.000 τις τελευταίες 90 ημέρες. Για ορισμένους, αυτό δεν θα αποτελέσει πρόβλημα, αλλά οι εταιρείες που βρίσκονται στο ξεκίνημά τους θα δυσκολευτούν περισσότερο να εισέλθουν στο πρόγραμμα συνεργατών.
    Τουλάχιστον το 50% των χρηστών πρέπει να έχει ανανεώσει τις πιστοποιήσεις των διαφημίσεων Google σε Search, Display, Video, και Shopping, σε αντίθεση με 1 πιστοποιημένο μεμονωμένο συνεργάτη. Οι πιστοποιήσεις μπορούν να αποκτηθούν στο Skillshop (παλαιότερα γνωστό ως Academy for Ads).


Οι εταιρείες που πληρούν τις νέες απαιτήσεις μετά τον Ιούνιο του 2020 θα έχουν πρόσβαση σε ένα νέο σήμα Google Partner, νέο status και νέες κατηγορίες δυνατοτήτων των προϊόντων, που θα τους βοηθήσουν να ξεχωρίσουν και να προβάλλουν τους τομείς εξειδίκευσης και γνώσης τους. Τέλος, θα λάβουν και νέα οφέλη όσον αφορά το πρόγραμμα, τα οποία όμως δεν είναι ξεκάθαρα μέχρι στιγμής.


Πηγή : www.webworldnews.gr

 

Read 2841 times Last modified on Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 16:19

Η Εταιρεία μας

Η MICROMEDIA Πληροφορική είναι μία δυναμική και ευέλικτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και εξειδικεύεται στην Ανάπτυξη Διαδικτυακών εφαρμογών.

Επιλέξτε τη γλώσσα σας:

Επικοινωνία - Social media

Εθνική Οδός Ρόδου - Λίνδου 3 ΧΛΜ, Ρόδος 851 00, Δωδεκάνησα
Tel : +30 22410 90140
Mobile +30 6934920180.

Viber Call Facebook Micro Media Logo Instagram Micromedia Skype Skype Call