ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Previous Next

Η MICROMEDIA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ συνεργαζετε με την πρωτοπόρο στα εμπορικά και ξενοδοχειακά προγράμματα Bluebyte Software και σας παρουσιάζουμε Το Hotel Works .

Το ξενοδοχειακό πρόγραμμα της Bluebyte Software είναι ένα προηγμένο πρόγραμμα διαχείρισης ξενοδοχείων. Προσφέρει στις σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες ολοκληρωμένη κάλυψη των μηχανογραφικών τους απαιτήσεων, διαθέτει πλήθος εργαλείων που καλύπτουν όλες τις ανάγκες του Front Office και Back Office και όλες τις απαραίτητες λειτουργίες που καθιστούν την παρακολούθηση των οικονομικών δεδομένων εύκολη υπόθεση.

Αποτελεί ένα προϊόν πολυετούς έρευνας και μελέτης των ξενοδοχειακών αναγκών και των προγραμμάτων που τις καλύπτουν.

Επιπλέον εισάγει καινοτομίες που παρατηρούνται μόνο σε πολύ ακριβά προγράμματα και απευθύνονται σε μεγάλες Ξενοδοχειακές αλυσίδες. Αυτές οι καινοτομίες είναι πλέον διαθέσιμες και στις μικρές Ξενοδοχειακές μονάδες, με χαμηλό κόστος.

Πολυξενοδοχείο

Το Hotel Works εκτός του ότι καλύπτει μεμονωμένα ξενοδοχεία καλύπτει και την κατηγορία των αλυσίδων ξενοδοχείων , δηλαδή προσφέρει την δυνατότητα να παρακολουθούνται στην ίδια βάση πολλές ξενοδοχειακές μονάδες ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι το management του ξενοδοχειακού ομίλου μπορεί να παρακολουθεί τις κρατήσεις, την διαθεσιμότητα και τις οικονομικές κινήσεις όλων των μονάδων του μέσα από την ίδια βάση.

Πλάνα – Κρατήσεις

Δυνατότητα κράτησης με τύπο ή αριθμό δωματίων, αυτόματη αντιστοίχιση αριθμού δωματίων σε κρατήσεις τύπων, ακύρωση κρατήσεων, δυνατότητα split της κράτησης ενός δωματίου σε δύο ή περισσότερα.

Η Κράτηση λειτουργεί, πέραν του παραδοσιακού τρόπου, σαν ένας φάκελος που μπορεί να περιέχει πολλαπλά δωμάτια τα οποία ανήκουν σε διαφορετικά Ξενοδοχεία, αλλά και έχουν αφίξεις σε διαφορετικές ημερομηνίες. Για παράδειγμα, σε έναν φάκελο κράτησης μπορούμε να εισάγουμε όλες τις κρατήσεις ενός Tour Operator, που αφορούν διαφορετικές αφίξεις, αλλά και διαφορετικά Ξενοδοχεία στα οποία θα τακτοποιηθούν οι πελάτες.
Με αυτήν την ομαδοποίηση απλοποιείται η παρακολούθηση των κρατήσεων.

Λειτουργικό γραφικό πλάνο κρατήσεων δωματίων. Συμβολικό πλάνο όπου οι κρατήσεις δωματίων απεικονίζονται με γραφήματα. Με την χρήση του ποντικιού και χρησιμοποιώντας την τεχνική drag and drop γίνονται κρατήσεις, αλλαγές ημερομηνιών, αλλαγές δωματίων, αλλαγές διάρκειας, μεταφορές δωματίων, split δωματίων, αφίξεις, αναχωρήσεις, κ.α.

Λειτουργικό γραφικό πλάνο κρατήσεων τύπων δωματίων. Γραφική απεικόνιση της διαθεσιμότητας των τύπων δωματίων του ξενοδοχείου με δυνατότητα δημιουργίας ή μεταβολής κρατήσεων.

Στιγμιαίο γραφικό πλάνο δωματίων. Παρουσίαση των δωματίων του Ξενοδοχείου που μεταβάλλεται διαρκώς ανάλογα με τις αφίξεις και τις αναχωρήσεις. Και εδώ δίνονται όλες οι δυνατότητες κράτησης, άφιξης, αναχώρησης, είσπραξης κλπ.

Κονσόλα Reception. Για αφίξεις, αναχωρήσεις και μεταφορές από δωμάτιο σε δωμάτιο με εύκολο και γρήγορο τρόπο, online ενημέρωση και εκτύπωση του βιβλίου πόρτας και του ιστορικού αρχείου πελατών.

Previous Next

Η MICROMEDIA Πληροφορική διαθέτει μοναδική τεχνογνωσία και αξιοποιεί σύγχρονες τεχνολογίες και γλώσσες προγραμματισμού αναλαμβάνοντας την ανάπτυξη εξατομικευμένων πακέτων λογισμικού τα οποία ικανοποιούν τις πληροφοριακές ανάγκες των πελατών της.

 Η Μεθοδολογία μας

Πριν αρχίσουμε την ανάπτυξη του λογισμικού ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας έρχεται σε επαφή με εσάς για να καταγράψει της ανάγκες και τις παρατηρήσεις σας σχετικά με το λογισμικό που θα υλοποιηθεί. Η διαδικασία περιλαμβάνει συναντήσεις και συνεντεύξεις με όλους όσους θα χρησιμοποιήσουν το λογισμικό. Οι ανάγκες, τα προβλήματα, οι παρατηρήσεις σας καταγράφονται.

Η διαδικασία ανάπτυξης που ακολουθούμε γίνεται τμηματικά σε βήματα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά υλοποιούμε ένα μέρος από τη συνολική λειτουργικότητα του λογισμικού. Στο τέλος κάθε βήματος ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει το έργο και να διατυπώσει τις παρατηρήσεις του. Η προσέγγισή μας αυτή έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

Καλύτερη συνεργασία με τον πελάτη. Κατά τη διάρκεια έργου ο πελάτης γίνεται μέρος της ομάδας ανάπτυξης. Όσο πιο κοντά δουλεύουμε με τον πελάτη τόσο το καλύτερο θα είναι το τελικό προϊόν και τόσο καλύτερα θα ικανοποιεί τις ανάγκες του

Παρατηρήσεις και ανάγκες οι οποίες δεν καταγράφθησαν κατά τη διάρκεια των συνεντεύξεων μπορούν να ενσωματωθούν και να υλοποιηθούν στο τελικό προϊόν.

Μόλις ολοκληρωθεί η φάση της ανάπτυξης ο πελάτης παραλαμβάνει πλήρη τεκμηρίωση και τεχνικά εγχειρίδια του έργου. Κατόπιν ακολουθεί η φάση της εκπαίδευσης όπου και γίνεται εκπαίδευση πάνω στο νέο λογισμικό και επιλύονται τυχών παρατηρήσεις και απορίες.

Τα εργαλεία μας

Χρησιμοποιούμε πλήθος από γλώσσες προγραμματισμού, εργαλεία και περιβάλλοντα ανάπτυξης. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

C/C++ σε περιβάλλον UNIX/ Linux με χρήση των βιβλιοθήκων STL, Boost, wxWidgets και ACE (Adaptive Communication Environment)

.NET Framework (C#, Visual Basic .NET, ASP.NET)

Java

Perl

PHP με τη χρήση frameworks (Zend, Symfony) για ανάπτυξη εξειδικευμένων δικτυακών εφαρμογών (web-based)

Adobe Flex & Adobe AIR για την ανάπτυξη RIA εφαρμογών (Rich Internet Applications)

Javascript

Τα έργα λογισμικού που έχουμε αναπτύξει περιλαμβάνουν εξειδικευμένες εφαρμογές όπως:

  • Εφαρμογές ηλεκτρονικής αυτοματοποίησης των διαδικασιών οργανισμών/επιχειρήσεων
  • Εφαρμογές διαχείρισης δεδομένων Real Estate
  • Εφαρμογές low-level σε επίπεδο συστήματος (system level programming) για ανάπτυξη πελατών-διακομιστών (servers) που να υποστηρίζουν ειδικευμένα δικτυακά πρωτόκολλα επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για πληροφορίες σχετικά με τις μοναδικές σε ποιότητα υπηρεσίες μας.  EMAIL US: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  TEL : 2241090140

Previous Next

Η MICROMEDIA Πληροφορική παρέχει υπηρεσίες ανάπτυξης ιστοσελίδων για την ιδανική προβολή των επιχειρήσεων στο διαδίκτυο, διαθέτοντας πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στην αξιοποίηση του internet.

Στα έργα που έχει υλοποιήσει η εταιρία μας περιλαμβάνονται όλες οι κατηγορίες websites.

Όλες οι εφαρμογές που έχουμε αναπτύξει γίνονται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες ώστε να εξασφαλίζεται η σωστή λειτουργία των εφαρμογών.
Εάν βρίσκεστε κοντά στη λήψη της απόφασης να επεκτείνετε την επιχείρηση σας με τη δημιουργία ενός web site, τότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Θέλετε να ξεχωρίσετε από τις υπόλοιπες επιχειρήσεις με ένα ιδανικό web site
Μία ελκυστική και ξεχωριστή παρουσία στο διαδίκτυο σας δίνει την ευκαιρία να διαφημίσετε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας σε ένα ευρύ κοινό.
Το internet είναι η νέα μεγάλη αγορά με χιλιάδες υποψήφιους πελάτες.

Η Εταιρεία μας

Η MICROMEDIA Πληροφορική είναι μία δυναμική και ευέλικτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και εξειδικεύεται στην Ανάπτυξη Διαδικτυακών εφαρμογών.

Επιλέξτε τη γλώσσα σας:

Επικοινωνία - Social media

Εθνική Οδός Ρόδου - Λίνδου 3 ΧΛΜ, Ρόδος 851 00, Δωδεκάνησα
Tel : +30 22410 90140
Mobile +30 6934920180.