Πλατφορμα Ηλεκτρονικων κρατησεων του  Greek Options Stoupa

Πλατφορμα Ηλεκτρονικων κρατησεων του Greek Options Stoupa

 ΜICROMEDIA ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚH ολοκλήρωσε την Πλατφορμα Ηλεκρονικων Κρατησεων για το THOMEAS TRAVEL AGENCY που εδρα του εχει την Στουπα της Μεσσηνιας.

Η νεα Πλατφόρμα Ηλεκτρονικων Κρατησεων για πρακτορεία  δίνει την δυνατότητα στο επισκέπτη τα παρακάτω πακέτα :

Πακέτο HOTELS : Έχει την δυνατότητα να αναζητεί σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα , τιμές ξενοδοχείων αναλόγως την περιοχή που έχει επιλέξει ο επισκέπτης και τα άτομα που έχει εισάγει.

Το ταξιδιωτικό πρακτορείο θα εισάγει διαθεσιμότητες καταλυμάτων , τιμές αναλόγως την περίοδο, παροχές του καταλύματος, Πληροφοριες του καταλυματος (address, telephone, fax, email, and internet, Hotel class (αστερια), Περιγραφή , εξτρα Υπηρεσίες, Πληροφορίες Τιμοκαταλογους καταλύματος. Σχόλια πελατών που έχουν κάνει ήδη κράτηση, διαθεσιμότητα Δωματίων.

Σε κάθε καταλυμα θα υπαρχουν φωτογραφιες, Google maps, reviews, συστημα κρατησης.

Πακετο Tranfers : Εχει την δυνατοτητα να αναζητει σε πραγματικό χρόνο τυπους αυτοκινήτων ( Λεωφορεία, επιβατικά,…) σε διαθέσιμες τοποθεσίες παραλαβής και παράδοσης αναλόγως τις ημερομηνίες επιλογης όπως και για κάθε τύπο οχήματος αναλόγως την χρονική περίοδο που έχει επιλέξει ο επισκέπτης .

Σε κάθε πακετο Tranfer θα υπαρχουν φωτογραφιες, Google maps, reviews, συστημα κρατησης.

Πακετο Holiday package Tours : 

O Επισκεπτης της ιστοσελιδας θα εχει την δυνατοτητα να αναζητει σε πραγματικό χρόνο διαθεσιμες εκδρομες αναλογως τις ημερομηνιες , ειδος εκδρομης, τοποθεσιας …)

Σε κάθε εκδρομη θα υπαρχουν φωτογραφιες, Google maps, reviews, συστημα κρατησης.

LIVE PREVIEW : 

http://www.greekoptions-stoupa.com/en/ 

Date

13 Αύγουστος 2015

Categories

ΔΥΝΑΜΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ, ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΓΙΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ

Η Εταιρεία μας

Η MICROMEDIA Πληροφορική είναι μία δυναμική και ευέλικτη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του σχεδιασμού και υλοποίησης ολοκληρωμένων λύσεων πληροφορικής και εξειδικεύεται στην Ανάπτυξη Διαδικτυακών εφαρμογών.